Slöjdsalarna

en öppen dörr till kreativitet

Vår slöjdblogg är i final!

Av alla bidrag är vi nominerade till finalen i kategorin bästa klassblogg och inbjudna till prisutdelningen i Stockholm nästa vecka. Det var lite överraskande eftersom Slojdsalarna.se inte var med i listan över de 100 bästa bloggarna i tävlingen (med på den listan vår våra fyrors blogg 02:or på Växthuset). Slöjdsalarna hade råkat ”ramla ur” listan av misstag och nu är vi en av de bästa och ha chans att vinna pris. Visst är det galet roligt!

Jag tror att det är alla era superfina slöjdsaker, era kloka reflektioner i intervjuerna och KeyNote-presentationerna vi lagt in och inte minst, de fantastiska instruktionsfilmerna som flera av er varit med och spelat in som tagit oss så här långt i tävlingen.

Finalen är på Nalen i Stockholm på tisdag nästa vecka. Vårt lag är 136 elever – alla ni i årskurs 3, 4 och 5. Vi kan tyvärr inte åka dit allihopa även om det hade varit helkul. Vi får skicka sex representanter. Vi kommer att välja ut två elever från varje årskurs. Under måndagen får ni som vill vara vår representant skriva en lapp. Du får mer information av din lärare. På tisdag kommer vi att meddela vilka som blir våra representanter.

Konferencier på prisutdelningen är Ola Selmén, känd från bland annat Amigo. Här är en hälsning från honom till alla Webbstjärnor:

 

Föregående

Här är exempel på vad vi jobbat med i årskurs 4-5

Nästa

6 kommentarer

 1. Gunilla Ehlin

  Grattis! Helt fantastiskt att ni gått vidare. Vilken känsla att vår skola finns med bland de bästa bloggarna i hela Sverige! Hur kan vi vara så bra? Jo, vi har de flitigaste eleverna och de coolaste IT-kunniga slöjdlärarna som finns. Håller tummarna på tisdag! /Gunilla klasslärare åk 5

 2. Grattis!
  Vad kul att ni har gått till final. Ni har en fantastiskt fin blogg och det märks att eleverna är delaktiga. Roligt att se att ert arbete uppskattas i och med finalplatsen i webstjärnan.
  Lycka till i finalen. Jag håller tummarna!
  Leif

  • Elisabet

   Tack Leif! Kul att du gillar bloggen. Ja, nu håller vi tummarna på tisdag!

 3. Peter A Eriksson

  Ett stort grattis till er alla! Hoppas att ni kommer att fortsätta med ert fina arbete.

  // Peter A Eriksson

Kommentera

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén