Vi välkomnar bidrag till vår DIY-tävling från andra slöjdelever runt om i Sverige. Det vore jättekul om du vill vara med!

Så här går det till för er DIY-gäster i vår DIY-tävling:

1. Dokumentera ditt DIY-projekt* på valfritt sätt. Du kan till exempel fota, göra en ritning, skriva en instruktion, spela in en video eller göra en Snapguide.

2. Skicka in din dokumentation i formuläret här nedan senast 6 mars 2016.

3. Bidragen kommer att publiceras på Slöjdsalarna på Växthuset under fliken DIY.

4. Tre bidrag kommer att nomineras som Nominerade gäst-DIY:are.

5. Bland de nominerade väljs en Guld-gäst-DIY:are som vinner ett pris och får ett fint diplom. Vi skickar priset till dig per post.

* Ett DIY-projekt är något du skapat själv efter en egen idé eller efter någon annans idé som du gjort om till din egen. D I Y betyder ”Do It Yourself” vilket betyder ”gör det själv” på svenska. DIY-projekt är ofta något nytt av något gammalt. Ta till exempel en gammal tröja och sy om till en väska.

Ditt namn (obligatorisk)

Skola (obligatorisk)

Ort (obligatorisk)

Din e-post eller din slöjdlärares e-post (obligatorisk om du går på annan skola än Växthuset, vi behöver komma i kontakt med dig om du vinner!)

Berätta lite kort om ditt projekt: Vad är det? Vad ska det användas till? Hur har du gjort? Vilka material har du använt?

Bild 1, max 2 MB

Bild 2, max 2 MB

Du kanske istället har en länk?

Om du har en film som dokumentation rekommenderar vi att du laddar upp den på ett YouTube-konto och skickar oss länken (se ovan). Om du inte har ett YouTubekonto så kan du använda tjänsten Sprend för att skicka filmen.
Jag vill Sprenda min filmfil till er! Vi tar kontakt med dig med information om hur det går till och vilken adress du ska använda.

Övrigt

Genom att klicka på Skicka godkänner du att vi publicerar det material du skickar på Slöjdsalarna på Växthuset. Du behåller upphovsrätten.